“Minder druk omdat ik geen Dutt ben”

Nazia Hussain, kleindochter van filmmaker Akhtar Hussain (oudere broer van Nargis, moeder van Sanjay Dutt), is momenteel druk bezig met haar acteercarrière.

De jonge dame maakte dit jaar haar debuut met Say Yes To Love, maar de film flopte en ze verdween al snel van de radar. Ze heeft nog steeds de droom om een carrière op te bouwen als actrice.

De strenge regel van de familie Dutt (meisjes mogen niet acteren) is bekend bij Hussain, maar ze zegt dat de familie op de hoogte is van haar carrièreplannen. “Na mijn acteeropleiding ben ik direct begonnen met audities. Het is niet zo dat zij niet wisten waar ik mee bezig was.”

En wat vind haar oom Sanjay Dutt hiervan? “Ik heb niet echt veel contact met Sanjay Chachu, maar wel met zijn zussen. Ik ben niet echt met hem opgegroeid, behalve dat ik hem op het witte doek zag.”

Op de vraag of ze Dutt weleens advies heeft gevraagd of gekregen schudt ze nee. “Hij is erg druk met zijn eigen werk en familie. Ik word altijd zeer verlegen als ik oog in oog met hem sta. Ik zou doodsbang zijn om mijn films aan hem te vertonen.”

“Toen hij zijn debuut maakte, kwam hij binnen als de zoon van. Zijn vader was een beroemdheid. Maar hij heeft heel hard moeten werken om succesvol te worden. Er waren hoge verwachtingen en de druk was enorm.”

Hussain heeft hier zelf geen last van. “Ten eerste ben ik een Hussain en geen Dutt. Als ik een Dutt zou zijn, zou er veel meer druk zijn. Ik wil goed werk leveren en hoop dat mijn familie trots op mij kan zijn. Ik wil zelf groeien.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.