De eerste trailer van Joker is uit

De allereerste trailer van Shirish Kunder’s sci-fi film Joker is uit. De film met in de hoofdrollen Akshay Kumar, Sonakshi Sinha, Shreyas Talpade en Minisha Lamba staat gepland voor een release op 31 augustus.

De film vertelt het verhaal van Agastya (Akshay Kumar) en zijn mooie vrouw (Sonakshi Sinha). Na jaren keren zij terug naar hun dorp Paglapur in India en komen erachter dat hun dorp van de kaart is verdwenen. Ze bedenken een plan om het dorp weer op de kaart te zetten en wereldberoemd te maken. Paglapur maakt zich klaar voor een van de grootste oplichtpraktijken aller tijden: het verwelkomt buitenaardse wezens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.