Officiele biografie Dilip Kumar komt eraan

Een biografie over het leven van levende legende Dilip Kumar wordt uitgebracht op de verjaardag van de acteur, namelijk 11 december. Het boek is geschreven door filmjournalist Uday Tara Nayar, onder toeziend ook van Kumar’s vrouw Saira Banu.

De biografie volgt de reis van de 89-jarige acteur die 80 jaar geleden als Yusuf Khan vanuit Peshawar naar Mumbai vertrok, zijn acteercarrière in Bombay (nu Mumbai) en hoe hij uitgroeide tot een van de meest gerespecteerde acteurs in Hindi Cinema.

Het boek reconstrueert de Pathaanse buurt waar de acteur opgroeide met illustraties en zeldzame foto’s van familie, vrienden, het beroemde echtpaar Dilip Kumar en Saira Banu en natuurlijk zijn vele memorabele films uit het eigen archief.

Een must-have voor de fans van Dilip Kumar, maar natuurlijk ook voor de Bollywoodfans.

3 REACTIES

  1. Hasiena, niet verkeerd opvatten hoor, maar jij schrijf toch ook hier???Verveel je je soms ook???of verveel jij je ook????
    Ik twitter niet, heb wel een account, kan alleen lezen bij beroemdheden, maar ik zit echt veel achter de p.c., zoals hier en op ander fora’s ik vind het leuk.
    Ik zal een kijkje nemen bij Mister Dilip Kumar,

  2. ik denk dat meer acteurs ook aan twitter doen de youth of meschien vandaar dat hij ook aan twitter doet is een bekende acteur geweest en populair vandaar dat meschien mensen willen dat hij ook aan twitter doet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.