Karan Johar richt zich nu ook tot kinderen

Karan Johar heeft besloten om een nieuwe doelgroep aan te spreken: kinderen. De laatste jaren zien we dat er steeds meer films voor kinderen worden gemaakt, zoals Taare Zameen Par, Stanley Ka Dabba, I am Kalam en Chillar Party. Maar los van deze films, zijn er maar weinig grote successen behaald. Daar hoopt Karan verandering in te kunnen brengen.

Gippy is de eerste film van Dharma Productions voor kinderen. Eerdere films van Karan Johar behandelden meestal volwassen thema’s zoals affaires (Kabhi Alvida Naa Kehna), homoseksualiteit (Dostana), terrorisme (Kurbaan) en effect van terrorisme op relaties (My Name is Khan). Daarnaast werden we door de jaren heen ook getrakteerd op de nodige dosis romantiek.

Gippy wordt geregisseerd door Sonam Nair. Zij werkt al enige tijd voor het productiebedrijf als regie-assistente en werkte onder andere mee aan Ayan Mukherjee’s Wake Up Sid.

De hoofdrol in de film wordt gespeeld door de 13-jarige Riya Vij uit Delhi. Riya is een onbekende op het gebied van film en tv. Ze was zelfs nog nooit in een commercial te zien, maar volgens Nair was zij de enige die deze rol kon vertolken.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.