Frankrijk ziet release The Dirty Picture

The Dirty Picture, van Balaji Motion Pictures, draait vanaf 4 juli in diverse art-house cinema’s in Frankrijk. De film zal in de eerste plaats draaien in Parijs en Orleans en wordt uitgebracht met Franse ondertiteling. Na de eerste vertoningen zal de film ook in kleinere steden rondom Parijs te zien zijn.

Een zeer opgetogen Milan Luthria: “C’est fantastique! We vallen Frankrijk binnen. Ik ben ervan overtuigd dat de Fransen met veel tamtam zullen reageren op onze film en alle subtiele nuances van karakters zullen oppikken.”

“Helaas kan ik er 4 juli niet bij zijn, omdat ik druk bezig ben met de pre-productie van mijn volgende film Once Upon A Time In Mumbai….Again. We zullen in ieder geval het hele team bij elkaar roepen om dit te vieren met hors d’ouvres en een voortreffelijke Franse wijn,” aldus Luthria.

Tanuj Garg, CEO Balaji Motion Pictures, is blij met dat de film een release krijgt in Frankrijk. “Het is een geweldig gevoel. De Fransen staan bekend als kenners van film en geweldige filmmakers met onderscheidende aantrekkelijkheid in hun films als je kijkt naar wereldcinema. We zijn blij dat onze cult-film daar zal worden vertoond. Na Frankrijk is het plan om deze film uit te brengen in Korea en andere markten waar Bollywood het de afgelopen jaren zeer goed heeft gedaan.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.