Boeken zijn Asin’s beste vrienden

Actrice Asin onthult in een recent interview dat ze graag leest en dat dit haar grootste passie is. Wanneer ze ook maar een beetje tijd over heeft pakt ze een boek en begint te lezen. Het maakt haar niet uit waar het boek over gaat.

“Ik houd van lezen. Het is een verslaving. Het maakt mij niet uit waar een boek over gaat. Ik lees alles van fictie tot aan non-fictie tot psychologie en filosofie. Daarnaast kan ik mij ook uitstekend vermaken met stripboeken, zoals Archie Comics.”

De actrice voegt toe dat ze vanaf haar jeugd altijd gek is geweest op boeken. “Toen ik een tiener was, waren boeken mijn beste vrienden. Het is niet zo dat ik geen vrienden had, maar een groot deel van mijn tijd besteedde ik met het lezen van boeken.”

En dat doet de actrice nog steeds. Ze is altijd op zoek naar de nieuwste boeken, met name op vliegvelden. “Ik kijk altijd uit naar de nieuwste boeken. En aangezien ik veel reis koop ik ze vaak op het vliegveld. Zodra ik op een luchthaven land, ga ik direct naar de dichtstbijzijnde boekhandel.”

2 REACTIES

  1. HAHAAHAHAHAHAHHA
    leuke hobby
    had ik niet verw8 van een actrise
    die zijn meestal te druk voor vrije tijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.