Jackie Shroff maakt comeback met Dhoom 3

Acteur Jackie Shroff maakt zijn comeback met Aditya Chopra’s productie Dhoom 3. Hierin is hij te zien naast Abhishek Bachchan, Uday Chopra, Aamir Khan en Katrina Kaif. De acteur is erg blij met deze uitdagende rol, maar wil er nog niets over vertellen.

“Alles wat ik kan en mag zeggen is dat ik inderdaad deel uit maak van Dhoom 3. Over een week krijg ik te horen wanneer ik aanwezig moet zijn voor de opnames”, aldus Shroff.

Hij voegt toe dat hij blij is om weer deel uit te mogen maken van de Yash Raj familie. “Het is alweer een tijdje geleden dat ik te zien was in een Yash Raj productie (Aaina – 1993). Het is altijd een groot genoegen om met hen te werken. Ze maken fantastische films in alle mogelijke genres.”

Dit is de eerste keer dat Shroff samen met Uday Chopra in een film te zien zal zijn. De 52-jarige acteur werkte eerder samen met Aamir in Ram Gopal Varma’s ‘Rangeela‘ (1995) , met Abhishek in ‘Refugee‘ (2000) en ‘Bas Itna Sa Khwaab Hai‘ (2001) en met Katrina Kaif in Boom (2003).

Dhoom 3, geregisseerd door Victor Acharya en geproduceerd door Aditya Chopra, staat gepland voor een release in 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.