Rajesh Khanna ziek, gestopt met eten

Het gaat niet goed met acteur Rajesh Khanna. In april werd de 69-jarige acteur na een reguliere check met spoed opgenomen in het ziekenhuis.Na twee dagen bleek echter alles in orde en mocht hij weer naar huis.De situatie lijkt nu ernstiger, want volgens zijn manager is de acteur gestopt met eten.

“Rajeshji is ziek. Hij heeft de laatste drie a vier dagen niets meer gegeten”, aldus Ashwin, manager van de acteur. “Hij is niet in staat om zijn voedsel te slikken”, voegt hij toe. Ashwin wil niets zeggen over een mogelijke opname in het ziekenhuis.

Jongste dochter Rinke (wonende in Amerika) is woensdagochtend aangekomen in Mumbai. Ex-vrouw Dimple Kapadia verzorgt de acteur momenteel. “Rinke en haar moeder Dimple Kapadia zijn aan zijn zijde en verzorgen hem”, aldus Ashwin.

Rajesh Khanna, aangeprezen als de ‘eerste superster’ van de Hindi Cinema, begon zijn acteercarrière met de film Aakhri Khat in 1966 en werd een echte beroemdheid na zijn performances in films als Raaz, Do Raaste en Aradhana. Hij kreeg de titel van superster nadat hij in de periode van 1969 tot 1972 te zien was in 15 opeenvolgende solohits.

Onlangs was hij nog te zien in een tv-commercial voor de ventilatorfabrikant Havell. De commercial werd geregisseerd door R. Balki (bekend van de films Paa en Cheeni Kum).

24 REACTIES

 1. OMG. Rejesh Khanna was een super acteur. Ik kan me nog heel goed herinneren, ik zal hem voor het eerst in RAAZ, daarna , Aradhna en Maryada. Toen hij in Maryada verscheen, maakte m’n hart een sprongentje. Ik vond hem supper KNAP, al z’n films vond ik goed. Maar ja, iedereen is gekomen om te gaan. Knap van z’n ex, dat zij hem verzorgd. Ik vond het wel jammer, toen ze gingen scheiden.
  Ik wens de familie heel veel sterkte, niet dat ze dit zullen lezen, maar toch.
  Van zulke berichten word ik echt verdrietig.

 2. Nee hij is niet dood, maar ik mag het toch erg vinden, dat hij ziek is en ik mag toch zeggen, wat ik van hem vind. Wat ben jij een raar mens. Ik wil, dat je moet lezen, wat ik van je vind en steeds word m’n bericht verwijderd. Want jij bent overal bezig met je misselijkmakende opmerkingen. Ik heb het tegen jou ja sdfhjkdf.Iedereen voor alles en nog wat op een subtiele manier uitmaken. Je bent een kwal.

 3. zo, dus je moet mensen een kwal enz… noemen om je zelf duidelijk te maken? Fatsoenlijk kan je niet discussieren? Zwak hoor…En bollywood.nl waarom heb je mijn bericht verwijderd en die van Shakoen niet?

 4. Trouwens ik begrijp helemaal niet waarom je zo heftig reageert? Ben je mentaal niet in orde ofzo? Want een normaal persoon zal nooit zo reageren…

 5. Dear fam; Khanna
  We wish you all get well,and hope he come,s better.

  Groetjes, hasiena Peerkhan.

 6. Nee, ik ben mentaal niet in orde, jij wel????
  Waarom ik zo heftig reageer??? Ik schrijf de herinneringen op die ik aan Rajesh Khanna heb, ik wens de familie sterkte, iets wat je doe, als iemand ziek is, kom jij met je bericht “hij is niet dood hoor”, weet je wel, wat je schrijf????

  Maar jij bent een vervelend persoon, want ik lees vaker jou berichten en ze zijn niet altijd netjes.

 7. echt? Ik heb tot nu toe niemand een kwal genoemd…enz, ps als je niet wilt dat iemand op je berichten reageert, dan moet je niet op een sociale netwerk een bericht achter laten…. Je kon mij ook op een fatsoenlijke manier zeggen dat ik je verkeerd had begrepen, maar ja wat moet ik van iemand als je vragen, je hebt gewoon geen klasse…

 8. Ik heb geen klasse, jij wel dan “””sdfhjkdf””””
  Je hoeft niemand een kwal te noemen, maar je uitlatingen zijn niet minder erg hoor.

  Bij deze, “”””sdfhjkdf”””, je hebt m’n bericht misschien verkeerd begrepen. Ik was een beetje “boos” over jou bericht, waardoor ik zo heftig heb gereageerd. “””” Hij is niet dood hoor, wens ‘m gewoon beterschap””” Dit vond ik niet leuk.

  En de mod’s hebben een ander bericht van jou en één van mij verwijderd.

 9. mensen mensen
  deze pagina waar je je reactie kan plaatse is niet gemaakt om te ruzieen
  en mijn mening is dat je gwn verdrietig kan zijn om iemand die ziek is dus die gene hoeft niet percee dood te zijn om medlijden met hem tehebben
  en shakoen je reageert te vel op iemands reacties
  negeer het gwn
  gedraag je niet als een kind

 10. Normaal gesproken ben ik niet VEL, maar deze keer, raakte die opmerking me ” hij is niet dood enzo””””
  Ik zal nu echt ophouden, want ben ik niet, die zo reageer.
  Ik weet ook dat dit geen plek is voor ruzie.

 11. ik vindt dat shakoen gelijk heeft ! je mag iemand wel sterkte wensen
  dat betekend nietr dat hij dood is .
  maar weet een van jullie wat voior ziekte hij heeft ?
  😉

 12. ja sdfhjkdf had wel een sukkelige opmerking gemaakt maar daar hoef je niet op te reageren sommige mensen zijn gwn anders dan jij zelf
  maar ik vind wel dat shakoen gelijk heeft.

 13. Ik vind dat sdfhjkdf gelijk heeft, 100%. shakoen is te persoonlijk en haar/zijn reacties zijn kinderachtig :s

 14. gaan we nou blijven discuseren wie er gelijk heeft shakoen of die andere jongen
  ze hebben gwn allebei niet gelijk
  klaar
  laat gwn nu je eigen mening achter en reageer niet op anderen
  iedereen heeft een andere mening.

 15. ik ben een grote fan van de mooiste kerel van india . en dat is rajes khanna .ik bid voor hem elkedag dat hij weer gezond komt ,en dat hij nog meer films speelt . hij is een gebroke man en hoop de rest van zijn leven dat hij er van mag genieten zonder pijnen en verdriet. ik ken hem persoonlijk en hoop dat iedereen voor hem bid

 16. big boy jij moet je mond gwn houden noem je ons nou sukkels???
  kijk ff naar je naam.
  BIG BOY
  sorry hoor maar die naam is echt ………….
  loll met jou

 17. big boy jij moet je mond gwn houden noem je ons nou sukkels???
  kijk ff naar je naam.
  BIG BOY
  sorry hoor maar die naam is echt ………….
  loll met jou.
  hou gwn je mond

 18. ja je bent zelf een sukel en als je niks te zeggen hebt dan mnoet je ook niet reageren en trouwens ik weet wat radjes khanna hadt kanker !! hij is nu overleden ik hoorden dat en zag het live op tv

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.