Uday Chopra ontkent relatie met Parineeti Chopra

De afgelopen maanden werden acteur Uday Chopra en actrice Parineeti Chopra diverse keren samen gespot in het nachtleven. En dat betekent natuurlijk dat er geruchten ontstaan over een mogelijke relatie. Uday ontkent echter de relatie op Twitter. Hij vindt het belachelijk.

“Whoa! Parineeti Chopra en ik zijn niet aan het daten, jongens! Dit is een beetje belachelijk! En ze noemt me ook geen Sir, maar ik ben wel van mening dat ze dat zou moeten doen”, aldus Uday.

Parineeti Chopra begon haar carriere bij Yash Raj Films met de film Ladies vs Ricky Bahl. Daarna was ze te zien in Ishaqzaade. Uday Chopra houdt zich momenteel bezig met YRF Entertainment in Amerika en is druk bezig met het ontwikkelen en produceren van speelfilms voor de Amerikaanse en internationale markt.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.