Trailer English Vinglish

7

Goed nieuws voor alle Sridevi-fans. De actrice keert na 14 jaar weer terug op het witte doek. Ze maakt haar comeback met de film English Vinglish waarin ze de rol speelt van een huisvrouw die zich inschrijft voor een cursus Engels.

In een poging om zich te onderscheiden besloten de producenten in de eerste trailer geen enkele scène uit de film te tonen. In plaats daarvan zien we Sridevi voor een certificaat van de Indiase Raad van Toezicht ( Censor Board – de Raad die films keurt en een leeftijdsgrens vaststelt voordat deze in de bioscoop verschijnen) staan. Ze probeert het certificaat te lezen in haar gebroken Engels. Dit alles doet ze met haar rug naar het publiek toe.

Naast Sridevi spelen ook de Franse acteur Mehdi Nebbou, Adil Hussain en Priya Anand een hoofdrol in de film. Amitabh Bachchan is te zien in een cameo.

Bekijk de trailer.

7 REACTIES

  1. Ik vind, dit nergens op slaan.
    Ze wten in India uit verveling niet meer, wat ze moeten maken. Allen maar slap geouehoer. Sorry dat ik dit zeg, want ik ben een hele grote echte fan van de indiase film. Eigenlijk van de film van toen.

  2. Ze is inderdaad een Diva, maar kom dan met iets leukers, “`English Vinglish ““`is toch geen titel===========

  3. @shakoen, dit noemt men creativiteit, als je daar niks van weet, hou je mond, mercikes 🙂

  4. hmmmmmmmmmmmmmmm wat weet jij van creativiteit, houd jij je bek, als je denkt dat je zoveel weet, leg dan uit wat het betekend hahaaaaa, gekkerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.