‘Aishwarya Rai schittert op rode loper in Cannes’

De populaire Bollywood actrice en voormalig Miss World Aishwarya Rai Bachchan kreeg het de afgelopen maanden zwaar te verduren in haar eigen land. Zo vonden critici in India het een schande dat ze haar zwangerschapskilo’s nog niet kwijt was en daardoor ’te dik’ zou zijn. Gisteren maakte ze in Cannes na lange tijd weer haar opwachting in het openbaar.

Bekijk haar foto op de site van het Algemeen Dagblad en geef je mening hieronder. Lees meer…

UPDATE: Aishwarya Rai reageert hierop:

22 REACTIES

 1. haha ze had 1 of 2 maanden kunnen doen dat ze slank ken worden ik vind haar nog beetje dik

 2. Haar ogen zijn prachtig opgemaakt.
  en ze ziet er normaal uit. En Usman je heb makkelijk praten ze kan in 1/2 mnd slank worden, als of het zo makkelijk is voor een ieder.

 3. ashwaria is lelijk, salman heeft haar misbruikt. ik vind het nog te gek, dat ze zich in het openbaar vertoond.

 4. @Aryan: Salman heeft haar misbruikt en dat vind je geweldig…!! Jammer dat hij jou zus niet heeft misbruikt…dan zou je anders piepen..!!

 5. SALMAN NEVER WON A FILMFARE BEST ACTOR AWARD, A WOMAN BEATER, @46 NO GIRLFRIEND, NOT MARRIED, NO KIDS… A MURDERER,ALL HIS GIRLFRIENDS WALKED AWAY WITH OTHERS…BECAUSE HE IS IMPOTENT… HA HA HA
  Salman only acts in brainless masala flicks or cheap south remakes….!!!

 6. No one can claim eternal youth, more so with a woman who is a wife and a mother. We all age differently, some more than others. It is a sad reality of life that all things are but temporary and that life is but a passing phase. Time and tide waits for no men, or women, and with the passing of each day, each one of us are lesser today than what we were yesterday. Ultimately, time takes its toll on you and me. Go well, Aish, and good luck to you in all your future endeavour.

 7. Ze is nog steeds dik, een halve kilo afgevallen of wat?

  @Harry waarom wordt je persoonlijk? Wil je in het vervolg zich netjes gedragen, want het is niet zo fijn om zulke reacties te lezen. Ik wordt al misselijk van je nickname :s

 8. @Vinod, reageer volgende keer in het Nederlands; zoals je kan lezen, het is in het nl geschreven…

 9. Lekker boeien of ze nou wel of niet dik is het is en blijft een mooie vrouw.Ik vind persoonlijk dat Salman khan aishwarya niet verdiende. Als je hun twee gaat vergelijken dan zie je 2 hele andere personen 😉

 10. @: sdfhjkdf…Wil je in het vervolg eerst leren een behoorlijk zin in het nederlands te schrijven…!!

 11. Ik ga leren een correcte zin te schrijven, maar je moet dat ook doen, en vooral niet in het Engels reageren als je zo goed Nederlands kunt spreken. En in het vervolg hou je vieze bek dicht. Het is niet mijn moedertaal, mijn leerkrachten zijn tevreden met mijn nl, dat is genoeg….dat was echt een zwakke opmerking van je, je had niks anders te zeggen zeker, want ik had gelijk.

 12. En ohh ja, Salman khan heeft meer liefjes gehad in zijn laatste 20 jaar, je zou dat niet eens in je ganse leven kunnen krijgen, dus hou je vieze bek nog eens, en verspreidt geen haat, hatelijk mens…Trouwens wat heeft deze artikel te maken met Salman? Loser die je bent zeg…

 13. Nou,ze ziet er niet slecht uit.nog een beetje afvallen zou ze weer de oude zijn!!!!!

 14. @: sdfhjkdf…Ik weet de waarheid is keihard….!! Als vanaf het begin leest wat anderen hebben geschreven dan zou je kunnen weten wat Salman hier te maken heeft..!! Maar ja zoveel hersens heb je niet en dan heb je het over nickname..!! Je kunt helaas ook niet begrijpend lezen…en dat is juist jou probleem..! Begin eerst een voorbeeld te zijn door je eigen VIEZE VUILE TERING BEK dicht te houden…!! Schoenmaker blijf bij je leest…hopelijk weet je wat het betekend…!! Van norm en waarden heb jij geen kaas gegeten en daarom ga je uitschelden…!!! GANDE NAALI KE KIRE…!!

 15. LMAO en je zegt tegen mij dat ik moet leren een behoorlijk zin te schrijven hahahahahahahahhahaaha

 16. LMAO en je zegt tegen mij dat ik moet leren een behoorlijk zin te schrijven hahahahahahahahhahaaha PS salman kan mij niks schelen, ik ben geen fan 😀

 17. sdfhjkdf…is jou echte naam..!!! Wie noemt zijn kind zo..!! Zielig..!!

  Lagta hai koi Bollywood.nl ka aadmi hai…!! Gadhe kie Aulad…!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.