Gangs of Wasseypur naar Sydney Film Festival

Anurag Kashyap’s twee-delige film Gangs of Wasseypur zal tijdens het Sydney Film Festival, welke gehouden worden van 6 tot 17 juni, concurreren op internationaal niveau voor de prestigieuze Sydney Film Prize.

De Sydney Film Prize wordt uitgereikt als erkenning voor de meest moedige, gedurfde en vernieuwende creaties.

“Dit zijn de films – geselecteerd uit het beste werk van huidige filmmakers over de hele wereld – die provoceren, controverse uitlokken, ons begrip verbreden en belangrijke dingen op een innovatieve manier aan de man willen brengen,” aldus de officiële website.

De thriller, met in de hoofdrollen Jaideep Ahlawat, Manoj Bajpayee en Raima Sen, vertelt het vehaal van de koolmijnenmaffia in Dhanbad. Tijdens het filmfestival gaat de film de strijd aan met onder andere de Koreaanse animatiefilm The King of Pigs en de Australische film Lore.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.