Kai Po Che verschijnt in januari

Abhishek Kapoor’s nieuwe film Kai Po Che, gebaseerd op de succesvolle roman ‘The Three Mistakes of My Life’ van Chetan Bhagat, staat gepland voor een release op 11 januari 2013. Dit maakte de producent UTV Spotboy van de week bekend.

Het populaire boek vertelt het verhaal over de drie vrienden Govind, Ishaan en Omi, die allen hun dromen najagen. Het boek speelt zich af tegen de achtergrond van politieke en religieuze onrust en focust zich op de drie fouten gemaakt door Govind.

De opnames van de film, met in de hoofdrollen Sushant Singh Rajput, Raj Kumar Yadav en Amit Sadh, gingen vorige maand van start en wordt grotendeels opgenomen in de staat Gujarat (Ahmedabad, Porbandar, Sabarmati, Vadnagar en Diu).

De soundtrack van Kai Po Che wordt gecomponeerd door Amit Trivedi en de liedteksten worden geschreven door Javed Akhtar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.