‘Aishwarya Rai is na de bevalling dik gebleven’

De afgelopen weken is Bollywood actrice Aishwarya Rai het gesprek van de dag. Dit sinds er foto’s van haar in de publiciteit zijn gekomen, waarin te zien is dat de actrice na de geboorte van haar eerste kind ‘dik is gebleven’. Er wordt over haar gewicht getwitterd en geblogd en er zijn filmpjes op YouTube geplaatst met foto’s van Aishwarya, waar het geluid van een stampende olifant onder is gezet schrijft het Parool.

Aishwarya Rai en haar man Abhishek Bachchan werden op 16 november de trotse ouders van een meisje. Maar de voormalige Miss World is een half jaar na de geboorte van haar dochter, ‘nog niet op gewicht’ gekomen schrijft de krant. Er is nu een discussie ontstaan over de rol van vrouwen: hoe schoonheid van belang is om een geschikte echtgenoot te kunnen vinden, en hoe de rol van vrouwen na het huwelijk verandert.

Lees het uitgebreide artikel hier in Het Parool en/of geef hieronder je mening.

24 REACTIES

 1. Ik vind het nog steeds een prachtige vrouw, mensen zeiken teveel over uiterlijk. Alsof een goed hart en karakter niks betekenen, het moet niet gekker worden!

 2. Oppervlakkige media weer natuurlijk. Als je beroemd bent is het onmogelijk om aan te komen? Dan ben je zeker ook onsterfelijk.

  Ik denk dat zij op deze manier de meeste vrouwen vertegenwoordigt die pas zijn bevallen. Volgens mij worstelen veel vrouwen met hun gewicht na een bevalling.

  Over een maand of 2 zal ze wel 30 kg af zijn gevallen om weer in het schoonheidsideaal te passen, zodat het publiek haar weer als een Indiase godin zal aanbidden. Conclusie die ik trek uit de vele artikelen: als ze dik is mag ze wegrotten, maar als ze slank is dan mag ze weer aanbeden worden. Heel ziekmakend oppervlakkig allemaal.

 3. Beetjee jammer dat iedereen zegt dat ze dik is geworden. Het is misschien wel zo maar ze bijft altijd een prachtvrouw. Sommige doen er ieta langer over om weer normaal gewicht te krijgen. Simple

 4. Wat boeit t hoeveel je weegt.
  Eigenlijk is ze actrice en dat kan ze toch nog vast wel!
  Als model ook wel maar Als ze heel dik is dan is het een beetje beschamend maar het slaat nergens op als een beeldschone vrouw zwanger is te zeggen *heey je bent te dik weg met jou! * en als ze nog een mooi lijfje heeft haar als miss India te noemen! eigenlijk is dat een soort raciste voor wat bollere mensen. Right ?

 5. WTF heeft dat te maken met racisme? Ze is een model en een actrice, ze moet ervoor zorgen dat ze netjes eruit ziet… dik zijn is niet alleen lelijk maar ook ongezond. Wedden dat de meeste mensen hier zelf dik zijn daarom vinden ze het erg dat media een dikke vrouw belachelijk maakt…

 6. Ik kan me nog herinneren, dat Ash niet lang naar haar huwelijk ook zo uitzag, en toen dacht de media dat ze zwanger was. Ash heeft last van haar darmen en volgens mij ook last van alergie,en moet aantal maandenmedicijnen inslikken. door die tabletten wordt je zwaarden en wanneer je mag stoppen kom je weer op je oude gewicht.Ik heb een goede vriendin die het zelfde heeft, ze is altijd heel slank geweest, na de geboorte van haar dochter ging ik op kraam bezoek,ik schrok, ik herkende haar niet, haar gezicht was zo opgezwolen.Het bleek de bijwerking van medicijnen te zijn. Ik denkt dat ash ook moeite mee heeft.De media heeft niets anders te doen dan LULLEN.

 7. Heyy mensen luister ze is een mooie vrouw maar misschien geniet ze eerst van haar moederschap en ze wil een moeder zijn voor haar kind niet net als de andere modelen of andere actrices hun kind naar de oppas duppen en zelf sporten vind het goed van haar dat ze het zelf doettt goed zo

 8. Wat afschuwelijk dat mensen zo over haar praten en dat haar gewicht in de media is verschenen.
  Ze heeft de mooiste reden ooit om dikker te zijn geworden: ze was zwanger en is nu moeder!
  Haar kind is nog toch echt het belangrijkste, als ze maar een goede moeder is toch?

  Ook al zou ze zo dik zijn, ik vind dat elk mens mooi is in een ander opzicht en vind het heel erg dat er zo over haar wordt gepraat.

  Kom op mensen, het blijft een mooie vrouw en ze is ietsje dikker geworden omdat ze moeder is geworden. Naar mate haar kindje ouder wordt, hoe meer ze weer met haar zelf bezig gaat zijn.

  Is dit niet begrijpelijk?

  Groetjes,
  Rahina

 9. Ze hoeft niet zo snel superslank te zijn, maar ik vind, dat ze erg dik is gebleven. Zelf ben ik moeder van 4 kinderen en bij de zwangerschappen heel veel aangekomen, maar na de bevalling was in altijd binnen 8 maanden alle overtollige kilo’s weer kwijt. Dus, ik weet niet wat deze dame doet. Als je borstvoeding geef, raak je zo al het gewicht kwijt.

 10. Ik vind haar maar niks, ze is absoluut geen goeie mens, wat heeft ze Salman khan aangedaan, dat hij heeft haar geslagen of ik weet niet wat, allemaal leugens, nu durft ze niet eens in zijn ogen te kijken door al dat leugens, en wat heeft ze met Vivek gedaan, en toen heeft hij stomme Abishek gevonden, zoon van Big B, ze is een bicht, fake… ik was zooo een groot fan van haar, maar ze heeft me zoooo zwaar telleurgesteld, verdorie ik maar haar dus echt niet -.-

 11. sorry hoor maar mensen die zeggen dat ze lelijk is,moeten zich zelf in de spiegel bekijken durf te wedden dat ze zelf er niet uit zien!!!! JALOERS????? ze is en blijft een pracht vrouw al doet ze een vuilniszak aan.

 12. Je zou haar niet herkennen! Maar ze is nu een mollig mooi vrouw. Niet iedereen die mollig wordt blijft mooi. Zij dus wel! Ik vind wel goed dat een keer topmodel /actrice mollig is geworden. Ze is dus ook een ‘normale’ vrouw. Toen ze slank was zag ze mooier uit, dat wel! Maar wat maakt het haar uit. Ze heeft d’r carriere gemaakt, zat geld, beroemde schoonfamilie, genoten van haar jonge jaren, naam gemaakt. Tijd voor een andere periode in haar leven. Valt me wel op dat hindoestaanse vrouwen na de bevallig of na huwelijk dik worden

 13. Hoi Hoi,

  Ik snap echt niet waarom iedereen zich zo druk maakt. Laat haar nou toch lekker..of ze nou dik of dun is..of je haar nou mooi of lelijk vindt.. Laat dat mens toch in haar waarde joh..

  Groetjes

 14. Wat een reactie hier. Vooral die Vinod vind ik schandalig. Wie ben je om over haar te oordelen. Typisch iets voor een Hindostaanse man. Geen respect tegenover een vrouw.

 15. Ze is moeder geworden..ja? en ze is aangekomen? ja..so what lekker boeiend. ben je dun ben je te skinny ben je dik ..dan vreet je teveel. dan is het ook niet goed. niks is goed in dit wereld als ze een scheet laat staat het ook op journaal

 16. En nu, is ze weer slank. Mensen laat leven!! Ze is toch een mens! De een raakt het vet sneller kwijt dan de ander. Ze blijft een mooie vrouw, zowel dik als dun. De meesten van jullie met een grote mond zullen niet eens 1% van haar schoonheid hebben!! Ik vind het zwak om zo menssn neer te halen, daar word je alleen maar een lelijk mens van.
  Respect mensen, respect vrouwen/ moeders! Vergeet niet dat Aishwarya ooit miss world was en voor de haters hier, jullie niet!!

 17. Hahaha wat een gezeik alsof het altijd zo zal zijn wat een stelletje imbecielenwat maakt het uit ze leid haar leven zoals ze zelf wil of ze dik of dun is ria is a lady on top bhaja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.