Vikram Bhatt onthult scene uit Dangerous Ishq

Vandaag verschijnt de film Dangerous Ishq met in de hoofdrol Karishma Kapoor. De eerste trailer van de film wekte de indruk dat de film over reincarnatie gaat, maar dat is niet waar zegt regisseur Vikram Bhatt stellig. Daarom besloot hij een scene uit de film op het internet te plaatsen, zodat het publiek een beter beeld ktijgt van zijn film.

In deze scene is te zien hoe Sanjana (Karishma Kapoor) door een regressie-therapeut naar haar vorige leven wordt meegenomen.

“Het is een film met een onbekend onderwerp. Het publiek heeft het idee dat de film over reïncarnatie en wraak gaat. De film draait echter om een ontvoering en wordt onderbroken door herinneringen uit Sanjana’s vorige leven. Iedere keer als Karishma’s personage een duik in haar verleden neemt, vindt ze een aanwijzing. En dat kan je niet laten zien in 30 seconden”, aldus de regisseur.

1 REACTIE

  1. Te hoog gegrepen voor het indische publiek, ze houden echter van romantische genres met Katrina Kaif erin, die alleen maar glimlacht…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.