Achala Sachdev overleden

Actrice Achala Sachdev is op maandag overleden in een ziekenhuis in Pune. Ze is 91 jaar geworden.

In september 2011 gleed de actrice uit in haar keuken en liep daarbij een beenbreuk op. Al snel daarna werd bij de actrice ontdekt dat ze meerdere embolieën in haar hersenen had. Dit leidde tot totale verlamming en verlies van het gezichtsvermogen.

Sachdev werd in 1920 geboren in Peshawar. Ze maakte haar Bollywooddebuut met de film Fashionable Wife in 1938. Ze werkte in meer dan 130 films waaronder Haqeeqat, Waqt, Mera Naam Joker en Julie. Haar laatste optreden was in de Hrithik Roshan film Na Tum Jaano Na Hum uit 2002.

Bollywood.nl wenst de familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.