Salman Khan: “Ik zal iedereen laten zien wat dansen is”

Hij staat zeker niet bekend om zijn danstalent en dus moeten choreografen maar dansbewegingen bedenken waarvoor niet veel nodig is. Dit zijn uiteindelijke de bewegingen waar Salman Khan wel om bekend staat.

Een voorbeeld daarvan is Dhinka Chika, waarbij Salman stilstaat en met zijn handen in zijn zakken van links naar rechts beweegt. Of in Dabangg waarbij hij enkel zijn riem op en neer beweegt. Maar Salman is ervan overtuigd dat hij zichzelf zal overtreffen met het nummer Seeti Baja Ke uit Dabangg 2.

“Ik zal iedereen laten zien wat dansen is. Jalwa was niks. Je zult pas in dit nummer zien hoe goed ik kan dansen,” zegt hij met een lach.

Dabangg 2 wordt geregisseerd door Arbaaz Khan en heeft naast Salman Khan ook Sonakshi Sinha in de hoofdrol. De film staat gepland voor een release op 21 december.

21 REACTIES

 1. Ik vond de dans van dhinka chika zo lelijk, dat ik nieteens naar wilde kijken, terwijl ik een grote fan ben van hem.
  Ik hoop, dat hij met wat beters komt.

 2. Haha,, Harry je hebt groot gelijk ik mag die Salman khan niet en ga em zeker niet mogen ;)TRUE!

 3. Hij kan wel acteren, denk maar aan Maine pyar kiya, tere naam, zijn eerste film met Kareena en noem maar op… hij is gewoon als acteur onderschat, terwijl mensen SRK overschatten. En nee ik ben geen fan van Salman…Ik ben een kleine beetje fan van Ranbir Kapoor 🙂

 4. NEVER WON A FILMFARE BEST ACTOR AWARD, @ 46 NO GIRLFRIEND, NOT MARRIED, NO KIDS… A MURDERER,ALL HIS GIRLFRIENDS WALKED AWAY WITH OTHERS…BECAUSE HE IS IMPOTENT… HA HA HA
  Salman hasn’t done any challenging and meaningful roles in any movies like what Aamir did in Ghajinor Sharukh in My Name is Khan…..he only acts in brainless masala flicks or cheap south remakes….!

 5. Zijn persoonlijke leven is niet mijn probleem, ik had het over zijn acteren die je beweerde dat hij dat niet kan. Ten tweede awards in India hebben absoluut geen waarde, SRK heeft alleen 14 filmfare awards genomen like WTF? Ten derde als je toch over awards hebt, Salman heeft een paar awards wel gewonnen 😉 Maar awards zeggen niks…

 6. Maar nog nooit een award voor de beste acteur gewonnen..!! Acteren is toch ook iets persoonlijk en alles wat hij doet hoort erbij..! Overal waar hij is zoekt hij ruzie..!! Ik zeg niet dat hij een slecht mens is..maar zijn acteerprestaties zijn beneden pijl..! Hij is wel een superstar…maar geen goede acteur..! By the way dit is mijn mening..!

 7. Ben ook geen van van Salman, Aamir of Sharukh maar van de enige echte SHAHENSHAH VAN DE HINDI INDUSTRY…THE BIG.B…!

 8. @Khan, je kan ook reageren zonder iemand een bijnaam te geven, just be nice, het is niet zo moeilijk hoor :s

 9. Mensen luister er zijn mensen die salman khan gewoon niet mogen (daar ben ik een van) maar er zijn ook mensen die hem wel mogen laat ieder gewoon in zijn/haar waarde je doet lekker waar je zin in hebt

 10. amitabh is de beste, en na hem komt king salman.
  hij hoeft geen awards te kopen zoals de meeste acteuers doen.

 11. Jammer dat hij nooit een onderscheiding heeft gekregen. Desondanks verkopen zijn films beter, zoals bodyguard, dan films die wel worden onderscheiden.

 12. ik vind Salman maar een agressief kwal..k kwam hem tegen in Mumbai hij was vreselijk onbeschoft ik ben al mn hele leven een grote fan van Bollywoodsterren geweest…Was ook kapot toen Aish hem verliet,maar een ding weet k zeker..Ik geloof dat hij haar sloeg helaas….

 13. Hij Is Wel Een Hele Goeie Acteur.
  Ik Ben Wel Fan Van Hem Alleeen Jammer Dat Hij InZIjn Vrije Tijd Veel Alcehol Drinkt En Stoute Dingen Doet. Zijn Filmen Zijn Welk Goed :p

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.