Sarkar 3 zonder Aishwarya Rai

Filmmaker Ram Gopal Varma is begonnen aan het script voor Sarkar 3. Hij maakte recent bekend dat zowel Amitabh Bachchan en Abhishek Bachchan ook in deel 3 te zien zullen zijn. Aishwarya Rai Bachchan zal echter geen deel uitmaken van de cast.

Er gingen al enige tijd geruchten dat Aishwarya Rai wellicht met Sarkar 3 haar comeback zal maken, maar Ram Gopal Verma laat weten dat dit niet waar is. “Sarkar 3 staat op de planning … Amitji en Abhishek zullen ook in dit derde deel te zien zijn… maar in tegenstelling tot wat er wordt beweert in de media, zal Aishwarya Rai geen rol spelen in de film….We werken nog aan het script,” twitterde Varma.

Wie zal nu de vrouwelijke hoofdrol op zich nemen?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.