Chinta Ta uit Rowdy Rathore

Akshay Kumar is terug met wat actie en komt deze zomer met de film Rowdy Rathore, waarin hij voor het eerst in jaren te zien is als politieagent. De film is geregisseerd door Prabhu Deva en naast Akshay speelt ook Sonakshi Sinha een hoofdrol in de film. De eerste trailer hebben we allemaal al gezien en nu is ook de eerste videoclip verschenen.

Het nummer is getiteld Chinta Ta en is gechoreografeerd door Prabhu Deva, die tevens in de video te zien is. Chinta Ta doet je denken aan een mix van Dhinka Chika en Jalwa uit recente Salman Khan hits. En met Prabhu Deva als regisseur kan het Zuid-Indiase tintje in de muziek natuurlijk niet ontbreken.

Wat vind jij van het nummer?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.