Khan is geen garantie voor succes

Irrfan Khan is niet je typische Khan uit Bollywood, maar wel een van de meest gerespecteerde persoonlijkheden in de filmindustrie. Toch wordt hij vaak in een adem genoemd met de rest van de Khans. Hij wilt liever niet in een hokje worden gestopt en deed daarom afstand van zijn achternaam, tenminste als acteur.

Vorlgens Irrfan is een achternaam als Khan geen garantie voor succes. “Khan is gewoon een achternaam en het is aan jou hoeveel waarde jij hier aan hecht. Iedereen heeft zijn eigen kracht. Aamir Khan zou net zo succesvol zijn geweest als hij een andere achternaam had gehad. Je werk telt meer dan je naam.”

De 49-jarige acteur voegt toe een bekende achternaam geen voordelen heeft. ”Iedereen heeft zijn eigen plek binnen deze industrie en het hebben van een bekende achternaam helpt je echt niet. Anders zouden er wel meer Khans hier rondlopen.”

Irrfan heeft recent de opnames voor de Europese film Qissa en The Amazing Spider Man afgerond en begint binnenkort met de opnames voor Tigmanshu Dhulia’s film Sahib, Biwi aur Gangster Returns.

3 REACTIES

  1. Hij heeft gelijk volgens mij! Indiase mennsen kijken naar uiterlijk en niet naar talent en attitude!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.