Madhuri Dixit in vervolg Ishqiya

Fans hebben bijna een half jaar moeten wachten, maar het goede nieuws is hier. Madhuri Dixit-Nene heeft eindelijk getekend voor haar volgende film en wel het vervolg op de succesvolle film Ishqiya getiteld Dedh Ishqiya. Ze begint in mei aan de opnames.

De afgelopen maanden waren spannend voor regisseur Abhishek Choubey en producent Vishal Bharadwaj. Zij waren ervan overtuigd dat Madhuri de enige actrice is die geschikt is voor deze rol. Ze hebben haar gelukkig over de streep kunnen trekken.

De rol van de 44-jarige actrice is zeer interessant, want de krijgt hier de mogelijkheid om haar duistere kanten te tonen.

De rest van de cast bestaat uiteraard uit Naseeruddin Shah en Arshad Warsi. Naast Madhuri Dixit is ook Kangna Ranaut aan de cast toegevoegd. Omdat Dedh Ishqiya verder gaat vanaf het moment waar Ishqiya is geëindigd, is er geen ruimte meer voor het personage van Vidya Balan.

Of de film dit jaar nog in de bioscopen verschijnt is niet bekend.

3 REACTIES

  1. Ik vind Vidya Balam een TOP ACTRICE. Veel mooier en flexibeler dan Madurie. Deze heeft haar jaren gehad.

  2. ik begrijp niet waarom ze een vervolg maken van deze film is nergens voor nodig ik vond de eerste allerbeste wedden dat de tweede deel flop wordt en ze gaan andere verhaal zetten in deel twee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.