Dabangg 2 wordt kerstrelease

Het vervolg op de succesvolle film Dabangg, Dabanng 2, stond gepland voor een Eid-release. Maar omdat dat de film Ek Tha Tiger, ook met Salman Khan in de hoofdrol, heeft Arbaaz Khan besloten om de release van zijn regiedebuut door te schuiven naar het kerstweekend.

De film Ek Tha Tiger, met in de hoofdrollen Salman Khan en Katrina Kaif, staat gepland voor een release op 17 augustus en hoewel Ek Tha Tiger en Dabangg 2 twee totaal verschillende films zijn, is Arbaaz Khan van mening dat twee Salman films uitbrengen in een weekend teveel is.

“Het heeft geen zin om twee films van Salman in hetzelfde weekend uit te brengen. Dat wordt teveel. En als we deze film met Eid willen uitbrengen, dan wordt het wachten tot volgend jaar. Maar dat duurt ons te lang. En dus hebben we gekozen voor een andere feestdag, Kerst.”

Alle recente blockbusters van Salman Khan, zoals Wanted, Dabangg en Bodyguard, verschenen echter allemaal met Eid. Zou zijn magie ook werken in de kerstperiode?

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.