Arjun Kapoor kreeg hoofdrol via Facebook

Het is iedereen inmiddels wel bekend dat Arjun Kapoor de zoon is van producent Boney Kapoor en heft neefje van actrice Sonam Kapoor. Maar wat het publiek niet weet is hoe deze Kapoor de hoofdrol heeft gekregen in de Yash Raj film Ishaqzaade.

Terwijl de meeste kinderen van bekende namen in Bollywood hun debuutfilms op een presenteerblaadje krijgen aangereikt vanwege hun achtergrond of op basis van een achternaam, zeker als je een Kapoor bent, is dat bij deze Kapoor niet het geval.

De casting director van Ishaqzaade kwam Arjun Kapoor namelijk tegen op de sociale netwerksite Facebook.

“De casting director van Yash Raj Films kwam het profiel van Arjun tegen op Facebook en stuurde hem een berichtje. Op dat moment wist niemand dat hij de zoon van Boney Kapoor was. Nadat hij een aantal audities achter de rug had en iedereen hem had ontmoet, wisten ze ook zeker dat ze niemand anders wilden hebben voor deze rol.”

Ishaqzaade staat gepland voor een release op 11 mei.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.