Shah Rukh Khan naar Yale als Chubb Fellow

Shah Rukh Khan geeft op 12 april een lezing aan de Yale-universiteit, een van de hoogst aangeschreven universiteiten van de Verenigde Staten. Hij ontvangt hiermee de hoogste eer van de universiteit, de Chubb Fellowship.

De 46-jarige acteur is geselecteerd voor de Chubb Fellowship, omdat hij door middel van zijn films en filantropie een van de belangrijkste voorbeelden is van zijn generatie wanneer het gaat om het promoten en bevorderen van hogere idealen en ambities.

Het Chubb Fellowship wed eerder toegekend aan ex-presidenten George W. Bush, Ronald Reagan en Jimmy Carter; auteurs Octavio Paz, Carlos Fuentes en Toni Morrison; filmmaker Sofia Coppola; architect Frank Gehry, choreograaf Mikhail Baryshnikov en journalist Walter Cronkite.

Al deze personen inspireerden Yale studenten met het idee dat dienstverlening aan de maatschappij de hoogste roeping is waar iedere burger naar moet streven.

Als onderdeel van zijn bezoek spreekt Shah Rukh met studenten van Yale, de Yale gemeenschap en zal hij een openbare lezing geven voor een groot publiek.

6 REACTIES

  1. hij is een van de weinige acteurs in bollywood met een opleiding en erg ondergewaardeerd als intellectueel. een zeer intelligente en welsprekende man. topprestatie

  2. Nou ja zeg| Wat is hieraan geweldig. Ik vind het gewoon normaal. Hij zal daar toch niet Hindostaansspreken.Omdat hij zijn TAAl niet waardeert.

  3. @Roy

    Je begrijpt toch wel dat Yale een AMERIKAANSE universiteit is? Dus je opmerking slaat helemaal nergens op….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.