“Iedere acteur droomt ervan om met Yash Chopra te werken”

Voor Anushka Sharma gaan dit jaar twee dromen in vervulling. Haar eerste droom: Opnieuw werken met niemand minder dan Shah Rukh Khan en haar tweede droom: een film met regisseur Yash Chopra. Anushka had nooit gedacht dat deze twee dromen van haar zo snel in vervulling zouden gaan.

“Ik had nooit gedacht dat ik nog een kans zou krijgen om met Shah Rukh Khan samen te werken na mijn debuut. Ik voel me zeer vereerd. En daarnaast word ik ook nog een geregisseerd door Yash Chopra zelf. Het is de droom van iedere acteur om met Yashji te werken. Ik denk dat ik gedurende deze opnames heel veel zal leren.”

De eerste opnames van de nog titelloze film hebben plaatsgevonden in Londen met Shah Rukh Khan en Katrina Kaif. Anushka begint in mei aan haar opnames. Ze is nu nog druk bezig met de opnames van Vishal Bharadwaj’s Matru Ki Bijlee Ka Mandola, waarin ze te zien is naast Imran Khan.

Yash Chopra’s film staat gepland voor een release met Diwali 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.