Onderwerp Dangerous Ishhq is ongewoon

Actrice Karisma Kapur, die haar Bollywood comeback maakt met de 3D-film Dangerous Ishhq noemt het thema waarop de film is gebaseerd ongewoon en gewaagd. De bovennatuurlijke thriller vertelt het verhaal van een model en haar zoektocht naar haar man die plotseling onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt.

“Vandaag de dag zijn veel mensen geïntrigeerd door het idee van regressietherapie, tarot kaarten enzovoorts. Dangerous Ishhq is een gewaagde film op zijn eigen manier, omdat we hier te maken hebben met een onderwerp welke niet tot onze typische Hindi filmgenres behoort,” aldus Karishma Kapur.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.