Sonakshi Sinha in vervolg OUATIM

Dabangg actrice Sonakshi Sinha heeft getekend om de vrouwelijke hoofdrol te gaan spelen in het vervolg van de film Once Upon A Time In Mumbaai. Hierin is ze te zien naast Akshay Kumar en Imran Khan, die beide te zien zullen zijn als rivaliserende gansters.

Het nieuws werd door het broertje van de actrice op Twitter aangekondigd. “Het is officieel! @Sonakshisinha maakt deel uit van een van de films waar ik het meest naar uitkijk. Once Upon A Time In Mumbaai .. Again,” aldus Luv Sinha.

Dit is haar derde film met Akshay, naast Shirish Kunder’s Joker en Prabu Deva’s Rowdy Rathore. Beide films staan gepland voor een release later dit jaar.

Het gerucht gaat dat zij de rol van een ambitieuze actrice zal vertolken die verliefd wordt op een gangster. Als dit waar is, dan lijkt de rol bijna gelijk aan die van Kangna Ranaut in het eerste deel.

Het vervolg op Once Upon A Time In Mumbaai wordt geregisseerd door Milan Luthria, bekend van The Dirty Picture. De opnames voor deze film beginnen in augustus.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.