Bollywood Walk of Fame

8

Vorig jaar november kondigde het tv-kanaal UTV Stars aan met een eigen Walk of Fame te komen. Na twee jaar van ontwerpen, gesprekken voeren en handafdrukken verzamelen werd deze Walk of the Stars dan eindelijk onthuld door niemand minder dan Kareena Kapoor.

De promenade is versierd met 20 handafdrukken of handtekeningen van populaire legendes uit de Hindi Filmindustrie. In deze eerste serie heeft UTV Stars zich specifiek gericht op de eerste filmfamilie in de filmindustrie, namelijk de Kapoors, maar daarnaast ook andere legendes zoals Dev Anand.

Andere namen die nu te vinden zijn op de promenade zijn onder meer Kareena Kapoor, Sonam Kapoor, Ranbir Kapoor, Sharmila Tagore, Meena Kumari, Shammi Kapoor, Shabana Azmi en Sridevi.

De Walk of the Stars bestaat niet alleen uit tegels met handafdrukken, maar op de promenade zijn ook een aantal beelden te vinden van een Bollywood legendes als Raj Kapoor, Shammi Kapoor, Dev Anand, Dilip Kumar, Rajesh Khanna en Amitabh Bachchan. De legendes zitten op een bankje. Op deze manier kan iedereen op de foto met hun favoriete ster.

UTV Stars is ervan overtuigd dat dit project veel toeristen en lokale bevolking zal trekken. “Het is een prachtige Walk voor Bandra. Er komen al veel toeristen naar deze wijk om te kijken naar de huizen van sterren. Het wordt tijd dat mensen de roem van deze acteurs zien en op deze manier kunnen wij hen de eer geven die hen toekomt.”

8 REACTIES

 1. zijn er meer mensen als mij die bang is dat Bollywood te veel op Hollywood gaat lijken?
  En waarom staat Shah Rukh Khan er niet bij?

  x’ Bollywoodliefhebber.

 2. SOnam kapoor lol….alleen omdat zij de naam Kapoor heeft…Lol niet eens een acteer talent

 3. EN WAAROM STAAT RAJINDER KUMAR ER NIET, IK VIND DAT ZE BEPAALDE SENOIR ACTORS ZODANIG IN DE VERGETEN POT HEBBEN GEZET DAT JE ZE NOOIT EROVER HOORT OF LEEST. ZEEEEEEEER TRIEST!!!! NET OF DIE ACTORS VAN NU HET HELE BOLLYWOOD OPGEZET HEBBEN.
  IK VIND DAT DE ACTORS VOOR HUN DESRESPECTEERD WORDEN, DAT ZIJN WEL HUN VOOROUDERS IN DE BOLLYWOOD BUSSINES.CHICKS…

 4. Sonam Kapoor vind ik ook geen actrise, ze kan echt nik, ik zag een klein stukje van haar uit de film “players” sorry hoor, maar als mensen niet kunnen dansen/acteren, gewoon weg met ze.

 5. Bollywood op Hollywood lijken, kom op zeg.
  Ik ben zelf Hindustaans ben weg van Hindustaanse films, maar vergelijking is niet van de orde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.