Riteish kijkt niet graag naar komedies

0

Hij is een succesvolle acteur die voornamelijk in komediefilms als Masti, Malamaal Weekly, Hey Baby en Housefull een van de hoofdrollen speelde. Maar acteur Riteish Deshmukh houdt er niet van om te kijken naar komediefilms.

“Ik kijk niet naar komediefilms. Als ik naar een DVD-winkel ga en ik koop 100 films dan zal er maar 1 komedie tussen zitten. Ik koop ze niet, omdat ik er niet van houdt om ernaar te kijken”, aldus Riteish.

Kijkt hij dan wel naar zijn eigen films? “Nee, ik kijk niet naar mijn eigen films. Als ik mijn eigen films op tv zie, dan zap ik direct door naar een andere zender. Ik weet niet waarom, maar ik kijk liever naar andere films.”

De 32-jarige acteur, die bekend staat om zijn komische timing, zegt dat hij grappige mensen observeert om zich in te leven in een grappig personage. “Ik kijk graag naar andere mensen voor inspiratie. Er zijn zoveel mensen die van nature grappig zijn. Een aantal grappige mensen die ik ken zijn Sajid Nadiadwala, Sajid Khan, Farah Khan en Karan Johar … ze hebben allen een goed gevoel voor humor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.