Akshay en Sajid Khan = dodelijke combinatie

Na Heyy Baby en Housefull is de combinatie van Akshay Kumar en Sajid Khan weer terug voor Housefull 2. Akshay en Sajid werken niet alleen samen, maar zijn tevens hele goede vrienden. En dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit op de set van hun nieuwe film. Waarom? Akshay en Sajid halen samen namelijk nogal wat grappen uit met hun medespelers. Dat vertelt Mithun Chakraborty.

Mithun is binnenkort te zien in Housefull 2 als een van de vaders, naast Rishi Kapoor, Boman Irani en Randhir Kapoor. Volgens hem zijn Akshay Kumar en Sajid Khan een dodelijke combinatie. “Als je die twee bij elkaar ziet staan, pas dan maar op. Ze zijn een dodelijke combinatie, wanneer het gaat om het bedenken en uitvoeren van grappen.”

“Na de opnames komen ze bijelkaar en beginnen dan met het bedenken van grappen. Ik probeerde ze altijd te waarschuwen dat ze voorzichtig moesten zijn”, zegt de 61-jarige acteur. Dat had hij waarschijnlijk beter niet kunnen doen, want hij bleek het volgende doelwit te zijn van de twee heren.

Helaas voor Akshay mislukte zijn plannetje. “Hij probeerde het inderdaad een paar keer, maar ik was hem steeds voor,” zegt Mithun met een lach. “Dat komt omdat ik ook net zo’n grote grappenmaker ben.”

Housefull 2 staat gepland voor een release op 5 april.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.