Sterrenstatus geeft werk

Acteur Abhay Deol, die met zijn onconventionele rollen in korte tijd een niche voor zichzelf heeft weten te creeren in de filmindustrie, is van mening dat het vandaag de dag beter is om niet alleen een acteur te zijn maar ook een ster, want dat geeft je garantie op werk.

“Feit is dat je acteur kan zijn, maar dat mensen niet weten wie je bent. Als je een ster bent, kennen mensen je en kom je makkelijker aan werk”, aldus Abhay.

Volgens de acteur speelt ook geld een grote rol.“Helaas draait het hier allemaal om geld. Voor een acteur is het belangrijk om het juiste platform en project te krijgen om je talent te tonen. Helaas betekent dit dan dat het beter is om een ster te zijn in plaats van een acteur. Het heeft als ster ook geen zin om artistiek bezig te zijn. Maar je hebt in ieder geval werk.”

Hij voegt toe dat Bollywood een zeer onzekere industrie is, omdat mensen hier al snel hun oordeel klaar hebben liggen. “De mensen in deze industrie beoordelen jouw aan de hand van je laatste film. Het is niet zo dat een flop je hele carrière vernietigd, maar met drie flops op een rij, zijn er wel minder mensen die je om je heen ziet.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.