Onvoorstelbare actiescenes Tezz

2

De stijlvolle actiethriller Tezz staat gepland voor een release op 27 april 2012. De film heeft in de hoofdrollen Ajay Devgn, Anil Kapoor, Kangna Ranaut, Boman Irani, Zayed Khan, Sameera Reddy en Mohanlal. Maar dat is niet de reden om de film te gaan bekijken. Volgens de makers zal het publiek versteld staan van de actiescenes.

De scenes zijn namelijk geregisseerd door Gareth Milne en Peter Pedrero: het bekende duo dat verantwoordelijk is voor de stunts in films als Harry Potter and the Deathly Hollows, Quantum of Solace en The Bourne Identity.

Tezz is geregisseerd door Priyadarshan.

Bekijk de nieuwe trailer:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.