John Abraham raakt gewond op set

Acteur John Abraham raakte gewond tijdens de opnames van de film Shootout at Wadala van regisseur Sanjay Gupta. Tijdens een actiescene ging de acteur iets te ver en scheurde een gewrichtsband. De opnames zijn gestopt, omdat de dokter hem volledige bedrust voor de komende zes dagen adviseerde.

“We waren bezig met de opnames van een vechtscene in de gevangenis tussen John en Chetan Hansraj. Het was een scene die in een take opgenomen moest worden, dus alles moest goed gaan. Op een gegeven moment maakt John een salto over de schouder van Chetan. Daarbij verrekte hij een spier, althans dat dachten wij. Ondanks dat John extreme pijn ervaarde wilde hij verder. Toen hij niet meer kon, greep de dokter in. Toen bleek zijn gewrichtsband te zijn gescheurd,” aldus Sanjay Gupta.

Dit is de tweede keer dat John gewond raakt op de set van Shootout at Wadala. Een paar weken geleden sloeg een figurant hem per ongeluk tegen de neus. “Zodra John terug is, beginnen we met de volgende set van actiescenes zoals eentje waarbij hij op een rijdende bus moet klimmen. We zullen de nodige voorzorgsmaatregelen nemen en hopen dat hij niet meer gewond raakt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.