Maken van Housefull 2 was zwaar

Housefull 2 staat gepland voor een release op 5 april. Terwijl voor de meeste regisseurs het maken van een komedie bijna hetzelfde aanvoelt als een vakantie, bleek dit voor Sajid Khan niet zo te zijn. Hij zegt zelfs dat dit zijn moeilijkste en zwaarste film ooit is.

“Keer op keer hoor ik regisseurs zeggen dat het maken van hun film gelijk was aan het houden van een vakantie. Ik heb dit nooit ervaren bij Housefull 2. Tijdens de opnames van Heyy Baby en Housefull had ik het makkelijker merkte ik. Bij Housefull 2 was echter ik meer bezig met het analyseren en ervoor zorgen dat het publiek een vakantiegevoel ervaart. Dit was zeker mijn zwaarste film.”

Het vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2010 is volgens Sajid veel groter aangepakt. “Housefull 2 is een must see. Het scenario is waterdicht en de presentatie is veel groter. En niet alleen dat, ook de cast is uitgebreider.

Housefull 2 heeft in de hoofdrollen Akshay Kumar, Riteish Deshmukh, John Abraham, Asin, Jacqueline Fernandez, Zarine Khan, Shazahn Padamsee, Shreyas Talpade, Mithun Chakraborty, Randhir Kapoor, Rishi Kapoor en Boman Irani.

Of de film in Nederland te zien is, is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.