Ali Zafar wil origineel blijven

Hij zingt, acteert en schildert. De Pakistaanse acteur Ali Zafar is een zeer veelzijdig persoon. Waar haalt hij toch zijn inspiratie vandaan, vraag je je dan af? In een recent interview zegt de acteur dat zeer veel mensen hem inspireren in zijn zoektocht naar creativiteit en dat hij altijd probeert om in alles wat hij doet zo origineel mogelijk te zijn.

“Al sinds kleins af aan heb ik gestreefd naar originaliteit, of het nu ging om mijn muziek, mijn acteercarriere, schilderen of iets anders. Ik raak geinspireerd door een lange lijst van mensen, maar iedereen moet het hebben van zijn of haar eigen innovatieve stijl.”

En hoewel Ali in nog maar drie films heeft gespeeld, wordt hij nu al vergeleken met de legendarisch en tevens veelzijdige Kishore Kumar. “De Indiase filmindustrie is de grootste ter wereld en is er veel ruimte voor getalenteerde mensen. Je moet je talent laten zien. Het belangrijkste is dat de wil om hard te werken. Als je dat hebt, dan kun je veel bereiken. De industrie zal je omarmen, ook al kom je uit een ander land.”

De acteur begint binnenkort aan de opnames van David Dhawan’s remake van Chasme Buddoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.