Onfatsoenlijke voorstellen zijn de norm in Bollywood

Onfatsoenlijke voorstellen zijn de norm in de Hindi filmindustrie. Dit beweert auteur Neeta Shah in haar nieuwe boek Bollywood Striptease. En actrice Riya Sen bevestigt de uitspraak en onthult dat ook zij dergelijke voorstellen heeft ontvangen.

“Dit boek heeft alles en ik weet dat hetgeen wat zij heeft geschreven waar is. Mijn carriere zou heel anders zijn verlopen, als ik ambitieus zou zijn geweest, maar dat ben ik niet. Maar ik heb wel veel oneerbare voorstellen meegemaakt, direct en indirect,” aldus de 31-jarige actrice tijdens de boekpresentatie in Mumbai.

Steeds meer mensen komen er open voor uit dat de zogenaamde ”casting couch” wel degelijk bestaat. Ook acteur Ranveer Singh vertelde dit vorig jaar in een interview.

Riya Sen wil wel benadrukken dat de keus per individu verschilt. “Het hangt allemaal af van het individu. Het gaat erom wat jij wilt. Ik heb mijn eigen beslissingen genomen en daar ben ik blij mee,” voegt ze eraan toe.

3 REACTIES

  1. eeeh ok misschien een domme vraag, maar hebben we het dan over sex in ruil voor een filmrol?

  2. Ik denk het wel want geloof me er is heel wat sterren binnen gekomen op de wittedoek door hun been te spreiden….want de dames willen heel graag dus maken ze er misbruik van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.