Seks is makkelijker te verkopen

Seks is makkelijker aan het publiek te verkopen dan films waarin serieuze onderwerpen aan de kaak worden gesteld. Dat zegt producent Mahesh Bhatt. Hij voegt toe dat hij ook nooit serieuze kwesties in zijn films zal behandelen. “Een voorbeeld: Gali Gali Chor Hai heeft gefaald vanwege het onderwerp. Het publiek vindt het niet aantrekkelijk genoeg en blijft dus weg. Bovendien bereiken deze films nooit het commerciële succes waar ik naar streef. Ik zou niet graag zulke films willen maken.”

De producent wordt zelf regelmatig beschuldigd voor het promoten van seks in zijn producties. Daar heeft hij echter maar een ding op te zeggen. “Het is blijkbaar wel datgene dat mensen aantrekkelijk vinden om naar te kijken. De kaartjes voor mijn films vliegen als warme broodjes over de toonbank. Waarom word ik daarvoor beschuldigd? Indiërs kijken op het internet naar veel ergere beelden, dan wat ik in mijn producties toon. Kijk maar naar die ministers uit Karnataka.”

Is seks werkelijk makkelijker te verkopen dan het onderwerp corruptie?

3 REACTIES

 1. Dat weet iedereen wel,Dat seks makkelijker aan het publiek te verkopen is dan films waarin serieuze onderwerpen aan de kaak worden gesteld.Serieuze onderwerpen wil het jeugd van tegenwordig niet. Ik vind zelf serieuze filmen veel leuker.Een voorbeeld: Chak De India, Swades,Lage Raho Munna Bhai, Munnabhai M.B.B.S.
  Het verhaal moet niet te saai zijn. Gali Gali Chor Hai is veelste saai.

 2. Ik heb gemerkt dat je tegewoordig te veel ziet van de bollywood dames, het lijkt wel dat ze allemaal seks te kort komen in bollywood.
  Schandalig dat je heel veel seks nodig hebt om een film te slagen.

  Kom met een goed verhaal daar voor zitten juliie daar, en neem een goed acteur en niet zomaar iemand die denkt dat hij/zij kan acteren.

  Het is heel makkelijk geld verdiend met veel uitdagende beelden in een bollywood film.

 3. Waar hebben we het nou over????SEX staat op nummer één bij Indiase mannen.
  Ik ben naar India geweest en zoals ik velen van jullie.
  In alle hotels staan er t.v.’s en als er een liedje is zoals “Chamki Chameli”of iets waar VEEEELLLL BLOOOOD in is, moet je de mannen zien kijken, ze knipperen niet.

  Wat praat ik over de Indiase mannen, de mannen boven een bepaalde leeftijd, als ze maar iets zien of horen wat over sex gaat, zijn ze zo aandachtig aan het kijken en luisteren, ik zie het dagelijks in m’n omgeving.

  Sex is iets moois, het moet niet ordinair worden, maar dat is het wel, jammer, ze kunnen niets in bed presteren en dan willen ze zich zo ophitsen om er iets van te bakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.