Priyanka haat volwassen zijn

Priyanka Chopra heeft een hekel aan volwassen zijn. Volgens haar zijn er teveel verantwoordelijkheden. Ze zou liever weer kind willen zijn. Dat zegt de 29-jarige actrice op Twitter. “Volwassen zijn is stom! Te veel verantwoordelijkheid…toen ik klein was kon ik niet wachten om volwassen en onafhankelijk te zijn… maar nu….Ik wou dat ik terug naar school kon.”

De 29-jarige denkt terug aan hoe besluitvorming vroeger zo’n eenvoudig proces was. “Bijvoorbeeld…vroeger waren mijn grootste problemen niet studeren voor een repetitie, de leuke buurjongen of wat voor kleding ik aan moest….aaaah… de dagen van eenvoud.”

“En het grappigste is dat we allemaal gewoon niet konden wachten om volwassen te worden … zelfs als onze ouders ons vertelden dat we het niet leuk zouden vinden om volwassen te zijn … hoe ouders altijd gelijk hebben! … Vroeger kon je heel gemakkelijk een beslissing terugdraaien…het zou toch geen grote gevolgen met zich meebrengen. Maar nu is het maken van een keus eng,” voegt Chopra toe.

Vind jij volwassen zijn leuk of wil jij ook liever weer kind zijn?

7 REACTIES

  1. We worden jammer genoeg allemaal oud maar, blijf alltijd gelukkig op jezelf dan komt insalah alles goed. vechten is niet de weg naar god liefde is de weg naar god

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.