Vidya Balan: “Per toeval ben ik het gezicht van verandering geworden”

Vidya Balan, die bekend staat om haar rollen in vrouw-georiënteerde films, zegt dat de filmindustrie in de loop der jaren een grote verandering heeft ondergaan. En dat zij door toeval het gezicht van deze verandering is geworden.

“Veranderingen gebeuren echter niet van de een op de andere dag. Het kost tijd. En het is toeval dat vandaag wanneer we deze verandering zien en voelen, ik word gezien als het gezicht van deze verandering,” aldus Vidya in een interview.

De 33-jarige actrice gaf sterke acteerprestaties in Ishqiya, Paa, No One Killed Jessica en The Dirty Picture. Haar volgende film is Sujoy Ghosh’s Kahaani, waarin opnieuw de vrouw centraal staat. Balan voelt zich extreem gelukkig dat zij actrice is in een tijd waarin dergelijke films worden gemaakt.

“Ik ben blij dat ik deel uit maak van de Indiase Cinema in een tijd waarin dergelijke verhalen en rollen worden geschreven en ik een kans heb om deel uit te maken van goede films. Het voelt goed om zoveel liefde van het publiek te mogen ontvangen vanwege je werk.”

Kahaani staat gepland voor een release op 9 maart en vertelt het verhaal van een zwangere vrouw en de zoektocht naar haar vermiste echtgenoot.

10 REACTIES

 1. my ass, ze is echt arrogant geworden door die films.
  ze is niet eens zo boeiend, alleen die films waarin ze speelt zijn mooi. als iemand anders daar had gestaan was die waarsch nog beroemder geworden

 2. Omgggg ze is proud dat ze maakt deel iut van de nieuwe stomme bollhywood??? I zou niet zeggen er zijn veel veranderingen in Bollywood maar aleen slechttttttttttttt.We missen oude Bollywood Aishwarya Madhuri Sri devi Rani times not now

 3. niet zo haten mensen. momenteel is zij zowat de enige actrice die echt kan acteren in bollywood dus daarom verdient zij alle complimenten. en ze is groot geworden op eigen kracht zonder hulp van de khan’s.

 4. Marinka je bent zo lelijk als de nacht. Je tanden zijn zo geel als een kanari vacht

  grapje!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. hallo mensen,
  allereerst marinka&Andjuli jullie zijn gewoon jaloers op Vidya zij is de enige die goed kan acteren echt vanuit haar hart kijk naar Katrina zij kan helemaal niet acteren want zij was vroeger een man, heeft zich laten ombouwen als een vrouw en Vidya heeft tenminste een mooi lichaam dat is echt een vrouwelijk lichaam mooi VOL en sexy. Dus dames geen haat en nijd. Ik ga akkoord met de tekst van F.M.D. en lalalal….

 6. Vidya Balan is een mooi meid. Ze mag arrogant zijn. Ze mag arrogant zijn tijdens sex. Uiteidelijk word ze geneukt. De arogantie komt uit haar vriend vandaan. Veel meiden worden arogant na trouwen.

 7. ze doet het goed, ze is uitdagend en heeft wat..het draait alleen maar om 1 ding daar in bollywood, het gaat nameliijk om naam maken en veel geld verdienen. ze kijken naar hun zelf en niet wat andere van ze vinden. Dus Vidya werkt voor haar zelf en wat er allemaal over Vidya wordt gezegd zal ze aan haar voeten vegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.