Munni terug als Anarkali

Munni is terug als Anarkali! De eerste teaser van de itemsong Anarkali Disco Chali van de film Housefull 2 is uit! Het nummer is gecomponeerd door het duo Sajid-Wajid en gechoreografeerd door Farah Khan. Wat denk jij, wordt dit net zo een grote hit als Munni Badnaam Hui? Bekijk de clip en oordeel zelf!

2 REACTIES

  1. Malika is de lelijkste vrouw ooit. Ze draag ordinair en denkt van zich zelf ook nog dat ze sexy is. Zij kan van Madhuri nooit winnen. Inderdaad had karishma moeten doen. Zou haar beter staan. (Vissen kop) Ondanks Ashwaria dik is, is ze mooi. Na een paar jaren valt ze van zelf af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.