Remake Zanjeer komt eraan

De volgende Amitabh Bachchan film staat klaar om geremaked te worden. Na Don, Sholay en Agneepath komt er nu een vernieuwde versie van Zanjeer. De film wordt geregisseerd door filmmaker Apoorva Lakhia, bekend van films als Shootout at Lokhandwala. Hij begint in april met de opnames.

De acteur die ditmaal in de schoenen van de Angry Young Man stapt is Ram Charan Teja, zoon van de Zuid-Indiase acteur Chiranjeevi. Ram Charan is al een grote ster in Zuid-India. Zijn film Magadheera is uitgegroeid tot een van de grootste hits aller tijden in de Telugu-industrie.

De klassieker uit 1973, met in de hoofdrollen Jaya Bhaduri en Pran, bepaalde min of meer de carriere van Amitabh Bachchan. De film gaf hem niet alleen de roem waar hij lang naar had gestreefd, maar ook de titel van angry young man.

9 REACTIES

  1. Vind het jammer want de klassiekers wat hij heeft gemaakt blijft toc h de beste en namaken van dat soort films moet je een hele goeie acteur zijn, en dit hebben ze niet meer in bollywood. Alleen door zingen en gespierd te zijn ben je geen goede acteur. Laat al die nieuwelingen op de catwalk gaan lopen misschien dat ze daar kunnen slagen..

  2. waarom moeten ze nou heletijd remakes maken, en als hun 1 gaan maken, maak het dan goed want AAG(remake sholay) die was echt niets.

  3. nou nou nou nou ik vind het zoooooooooo belachelijk dat ze dit doen hun weten dat niemand in bollywood AMITABH kan na doen jo
    ze verkrachten die flims van hem en kijk die don ook remake ,maar die was ook niks aan ,trouwens al die flims die ze na doen was gewoon 100 keer niks

    BIG B is en blijf gewoon de baas

  4. Ik vond de remake van Don erg goed beter dan de orginele Don wie van jullie pakt een vhs band met don erop van A.B. ik denk als je die nu zal kijken dat al na een 10 min ermee stop, je zou gelijk zien dat . Beter dat ze een remake maken van een oude film dan een film kopieren. Als je kijkt naar A.B. hij kan goed acteren maar goed genoeg kweet niet, tegewoordig bakt hij er niks van. Bijvoorbeeld Ek ajnabee Copi of man of fire, daar is A.B erg slecht in het vertolken van zijn personage dus zo’n geweldige acteur is het gewoon niet, Goeie films heb je van hem helemaal niet meer alleen van de oude films maar ja die ga je echt niet meer kijken. En vroeger keken we echt niet naar zijn acteerkwaliteit, uiteindelijk zijn het gewoon standaard concepten althans dat vind ik er van. Tegenwoordig moet het echt boeien je steeds meer dat er verhaal lijn in zit.

    mvg R

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.