Ranbir en Anushka samen in een film?

Rajkumar Hirani en Vidhu Vinod Chopra is het getalenteerde duo achter de klassiekers als Munnabhai MBBS, Lage Raho Munnabhai en 3Idiots. Maar dat ligt achter ons. Het lijkt erop dat Rajkumar Hirani nu voor zichzelf is begonnen en zijn volgende film zelf zal produceren. Hij heeft intussen ook al in zijn hoofd wie hij in de hoofdrollen wil zien.

Rajkumar had Aamir Khan in de eerste plaats benaderd voor deze film. Maar omdat de regisseur dit jaar nog wil beginnen met de opnames en Aamir verbonden is aan andere projecten, moest hij deze film helaas laten lopen. En dus zat er niets anders op dan naar een andere hoofdrolspeler te zoeken.

De regisseur zag Ranbir Kapoor wel in de rol en bood hem deze film aan. Voor de vrouwelijke hoofdrol gaat zijn voorkeur uit naar Anushka Sharma. Dat is nog eens een erg interessant combinatie Ranbir schijnt de film al te hebben getekend. Of Anushka Sharma al heeft getekend is niet bekend. De opnames voor de film gaan nog dit jaar van start.

6 REACTIES

 1. mij twee prahtig actuer en actrice ranbir kapoor was echt goed in rockstar en anuskha was prachtig in ricky behl vs ladies

  hoop dat het wat wordt

 2. Ranbir kapoor is the best, echt waar die vent heeft talent.
  Toen ik Rajnetie zag wilde ik niet geloven echt goed geacteerd.Tot nu toe heeft hij alle rollen gespeeld daarom vind ik zijn films zo goed. En terecht dat hij voor Rockstar the black lady in ontvangst nam.
  In korte tijd heeft hij zo veel fans indoor en outdoor.

  Allah kare tum sada kaamyaab rahe.

  Rahat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.