Kareena doet Mujra in Agent Vinod

Na haar Chammak Challo act in Ra.One was het tijd voor iets nieuws. Toen het nieuws uitkwam dat Kareena Kapoor een mujra-act in Agent Vinod zou doen, werd er met gemixte gevoelens gereageerd want Kareena is nou niet de best danseres voor zo’n dansvorm. De eerste beelden verschenen gisteren op het internet.

Het nummer heet Dil Mera Muft Ka en doet je enigszins denken aan Kajra Re. De actrice ziet er prachtig uit en zit te midden van een geweldige set. Maar na het zien van de teaser kan je niet anders dan de conclusie te trekken dat zij wel degelijk de sierlijkheid en expressies mist van actrices als Madhuri Dixit, Rekha en Aishwarya Rai die deze dansvorm eerder hebben uitgevoerd.

Het nummer is gechoreografeerd door Saroj Khan

6 REACTIES

  1. Verschrikkelijk gewoon. De meiden die zelf kathak dansen zullen begrijpen wat ik bedoel. Ze heeft dat klassieke totaal niet in haar lichaam zitten. Het ziet er niet uit. Mujra’s moeten alleen Madhuri en Aishwarya doen!

  2. Verschrikkelijk gewoon. De meiden die zelf kathak dansen zullen begrijpen wat ik bedoel. Ze heeft dat klassieke totaal niet in haar lichaam zitten. Het ziet er niet uit. Mujra’s moeten alleen Madhuri en Aishwarya doen! En Rani was ook 10 maal beter dan dit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.