Deepika in Zuid-Indiase film met Rajnikanth

Na Aishwarya Rai Bachchan in Robot is het nu de beurt aan Deepika Padukone om te schitteren naast de Zuid-Indiase superster Rajnikanth. Deepika begint binnenkort met de opnames voor de film getiteld Kochadaiyyan. Dit maakte de dochter van Rajnikanth bekend via Twitter.

“Jongens. Deepika Padukone heeft bevestigd dat zij de vrouwelijke hoofdrol in Papa’s film Kochadaiyaan wil vertolken 🙂 geweldig dat je terug bent met ons @ deepikapadukone 🙂 🙂 dikke knuffel! “, aldus Soundarya.

Er werd flink gespeculeerd over wie nu de hoofdrol zou spelen in Rajnikanth’s comeback film. De makers hadden eerst Katrina Kaif op het oog voor de rol. Dit werd ook via Twitter bekendgemaakt. Waarom Kaif de film uiteindelijk niet heeft aangenomen is niet bekend.

Kochadaiyyan wordt gemaakt in 3D met dezelfde technologie dat is gebruikt om James Cameron’s Avatar en Steven Spielberg’s De avonturen van Tin Tin op te nemen. Het verhaal, scenario en de dialoog van de film is geschreven door KS Ravikumar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.