Geen actie meer voor Kareena

Ik doe nooit meer actiefilms. Dat zegt Kareena Kapoor in een recent interview. “Ik vind actiefilms echt niks. Ik houd niet van actiescènes en stunts. Ik hou van mooie romantische films als Ek Main Aur EKK Tu. Ik ben bang voor actie en geweerschoten.” Ze geeft ook toe dat Saif weleens kwaad op haar is geweest. “Hij werd vaak boos en zei dan: Dat kan je niet maken.”

Dus Kareena Kapoor zien we nooit meer in actie. “Na Agent Vinod is het voor mij alleen nog maar zang en dans,” aldus de actrice. De film Agent Vinod staat gepland voor een release op 23 maart. Er gaan geruchten dat Saif en Kareena na de release in het huwelijksbootje zullen stappen.

Daar gaat natuurlijk een verloving aan vooraf en volgens de media zou dat op 10 februari zijn. Kareena ontkent echter alle berichtgeving over een mogelijke verloving komend weekend. “Er zijn geen dergelijke plannen. We kijken uit naar de release van Agent Vinod.”

Imran Khan, die samen met haar op promotietour was voor Ek Main Aur Ekk Tu, gaf zijn grappige draai aan het verhaal. “Kareena en Saif trouwen een week na de release van Agent Vinod en dat is op 1 april”, grapte hij. Vervolgens keek hij Kareena aan en zei: “Je had mijn antwoord moeten geven, dan had je de voorpagina gehaald.”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.