Win kaarten voor filmvertoning Guzaarish

Van 9 tm 12 Feb vindt het Levenseinde Film & Documenatire festival plaats in Tushinski in Amsterdam. De film Guzaarish met Hrithik Roshan en Aishwariya Rai is voor het eerst op een Nederlands festival te zien. Lees hieronder hoe je kaarten kunt winnen.

Hrithik Roshan speelt de rol van Ethan Mascarenhas die zijn liefde deelt met zijn verpleegster, Sofia D’Souza, gespeeld door Aishwariya Rai. Als illusionist staat Ethan regelmatig op het podium en geniet van zijn succes. Totdat het een keer verkeerd afloopt bij het uitvoeren van een magische stunt. Hij raakt verlamd en is gekluisterd aan zijn rolstoel. De enige manier om zijn liefde voor magie te verspreiden, is als radio-DJ. Gelukkig heeft hij Sofia nog die altijd voor hem klaar staat. Toch besluit Ethan om zijn leven te beëindigen en dient een aanvraag in bij de rechter voor euthanasie.

Win nu kaarten voor deze film, vertoning: zaterdag 11 feb om 19.45 uur, Tuschinski zaal 6, Amsterdam Er zijn 3×2 kaarten beschikbaar. (De film draait daarna ook op zondagmiddag om 16.15 uur). Stuur voor donderdag 9 februari een mail naar info@bollywood.nl waarin je aangeeft waarom je naar deze film zou willen gaan. Geef ook je telefoonnummer door! De leukste inzendingen worden door ons gekozen en krijgen bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.