Riteish Deshmukh en Genelia D’Souza getrouwd

Vorig jaar gaven Riteish Deshmukh en Genelia eindelijk toe dat zij al jaren een relatie met elkaar hebben. En gisteren trad het koppel in het huwelijk. De ceremonie vond plaats in Grand Hyatt hotel in Mumbai waar Riteish te paard aankwam. Na de plechtigheid twitterde de acteur direct een foto van hem en zijn vrouw.

“MR & MRS Deshmukh”, was de tekst bij de bovenstaande foto.

De bruiloft werd gehouden in traditionele Marathi stijl en werd bijgewoond door vrienden en familie uit de filmindustrie en de politiek, waaronder Sharad Pawar, Prithviraj Chavan, Praful Patel, Shah Rukh Khan, Abhishek Bachchan, Jaya Bachchan, Ajay Devgn en Kajol, Shahid Kapoor, Suniel Shetty, Jackie Shroff en John Abraham.

Vandaag vindt het kerkelijk huwelijk plaats.

Wij wensen het koppel een gelukkig en liefdevol huwelijk

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.