DVD The Dirty Picture nu al op de markt

Twee maanden geleden verscheen de film wereldwijd in de bioscopen en de DVD van The dirty Picture ligt nu al in de winkels. Producent Ekta Kapoor geeft piraterij aan als reden voor de snelle release. “The Dirty Picture is de meest gekopieerde film in de geschiedenis van de Indiase film en om ervoor te zorgen dat de piraten geen geld meer verdienen aan deze film hebben we besloten om de DVD nu al op de markt te brengen.”

Eerder vorig jaar bleek uit onderzoek dat het geld dat wereldwijd verdiend wordt met de verkoop van de gekopieerde DVD wordt besteed aan terrorisme. Dit is een van de redenen dat menig DVD sneller in de winkels ligt.

“En waarom een film bekijken met slecht beeldkwaliteit als je ook gewoon kan genieten van de film met prachtig beeldkwaliteit”, aldus Ekta. En geef haar eens ongelijk!

De film was een groot succes in de bioscoop en uiteraard hopen zij hetzelfde voor de DVD. “Ik zei tegen regisseur Milan (Luthria) dat het alweer twee maanden geleden is dat de film werd uitgebracht en ik wil hem eigenlijk wel opnieuw bekijken. We hebben prachtige herinneringen aan deze film en ik zou zeer blij zijn om deze film weer op DVD te zien”, zegt Vidya.

Balan sleept de een na de andere award binnen voor haar performance als Silk. Toch is dat niet haar grootste onderscheiding. “Mijn grootste award was de film zelf. Ik kreeg de kans om Silk te spelen en te werken met een geweldig team. De reacties op de film waren zeer positief en daar zijn wij zeer dankbaar voor. Wat willen we nog meer? En dankzij Milan ontvang ik de awards. Hij geloofde in mij.”

6 REACTIES

  1. Don 2 is allang geweest in de bioscoop.
    Het was toch met Shah Rukh Khan en Priyanka Chopra?
    Ik het het in de bioscoop gezien.

  2. Ik weet niet of dorty picture een mooie film is. Ik ben geen fan van Vidya Balen, ik vind haar niet echt leuk.
    Maar dat ene liedje “Oohlala Oohlala Tu Hain Meri Fantasy” vind ik geweldig en er zit nog een mooie lied in “Ishq Sufiyana” gezongen door Imran Hahme.

  3. ik heb die film al op dvd don 2 bij mij in de buurt komen alle nieuwe films na twee dagen al op dvd zoals agneepath die heb ik ookal op dvd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.