Madhuri Dixit werkt aan eigen website

Madhuri Dixit-Nene is sinds enige tijd weer terug in India en kan niet wachten om weer aan het werk te gaan. Maar naast haar filmcarriere heeft de actrice ook nog andere plannen, waaronder een eigen website, waarvan de teaserpagina deze week werd onthuld via Twitter.

“Aan mijn lieve fans. Nu op weg naar Filmfare. Ik beloof jullie te belonen voor jullie liefde. Ik waardeer jullie geduld.” Iets later twittert ze: “Hier alvast de eerste beloning. De officiële teaser van mijn website. Jullie kunnen inloggen. Ik hoop van jullie te horen.”

“De officiele teasersite is madhuridixit-nene.com! Ik wil dat deze site een media-rijke ervaring voor jullie wordt met exclusieve content! Dank jullie wel voor jullie steun”, voegt ze toe.

De website opent met een prachtige foto van de actrice. Wanneer de foto verdwijnt verschijnt de tekst Coming Soon met de mogelijkheid om alvast in te loggen via sociale netwerksites Facebook en Twitter.

5 REACTIES

  1. Ja die foto is van vroeger toen ze nog jong was:) Maar nog steeds ziet ze d’r fantastische uit love you Madhuri:)))

  2. I love maduri ik heb al haar films gezien en ik blijf het geweldig vinden. Ze moet snel weer in een film gaan werken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.