Dabangg 2 wordt anders dan deel 1

Dabangg was in 2010 een van de grootste hits van het jaar. Kort na het succes werd bekend gemaakt dat er een deel 2 zal volgen. In maart is het dan zo ver, want dan beginnen de opnames van het tweede deel. Acteur-filmmaker Arbaaz Khan zegt dat deel twee anders is dan het origineel. Volgens hem zal er geen ruimte zijn voor vergelijkingen.

“Toen ik het eerste deel produceerde, wilde ik een verhaal vertellen waar ik in geloofde. Dat is precies wat ik met dit tweede deel ook wil doen. Ik wil dit verhaal vertellen en dit deel houdt geen verband met het eerste deel. Het is een nieuw verhaal”, aldus Arbaaz.

“Als ik er gewoon voor zorg dat het script met oprechtheid en eerlijkheid wordt behandeld dan vallen alle puzzelstukjes vanzelf op hun plaats. Ik ben hier niet om te concurreren met Dabangg, ik wil een nieuwe Dabangg creëren.”

Anders dan deel een zal Dabangg 2 geregisseerd worden door Arbaaz zelf. En hoewel de opnames al in maart beginnen heeft Arbaaz nog geen enkel idee waar hij de film wil gaan opnemen. “Ik heb een paar locaties in mijn hoofd, maar ik ben er nog niet helemaal van overtuigd.”

Dit worden interessante maanden voor Arbaaz.

Dabangg 2 heeft in de hoofdrollen Salman Khan, Sonakshi Sinha en Prakash Raj.

3 REACTIES

  1. Looking forward!!! Salman is OUTSTANDING… in action films. It will be a BIG HIT Inshallah. In India especially people love Salman and also overseas.

  2. Het is wel duidelijk dat 2 een ander verhaallijn heeft. alleen ze moeten geen dingen gaan veranderen, voorbeeld salman khan met z’n bril. ik bedoel dat is 1 van de redenen waardoor dabanng zo’n grote HIT is geworden. Al die leuke dingen wat ze in de eerste deel hadden moeten ze wel een beetje terug brengen in dabanng 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.